Напередодні великого празника Водохрещі – завершального в циклі новорічно-різдвяних свят, у Ємільчинському будинку культури новорічна ялинка співала для найстарших жителів нашої громади.
Зініціювали святковий захід – представники благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем», які зібрали та передали Ємільчинській ТГ для самотніх літніх людей віком 70+ продуктові набори з 11 позицій у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен».
У заході взяли участь селищний голова Сергій Волощук, народний депутат України Арсеній Пушкаренко та представниця Благодійного фонду BGV, депутатка Житомирської обласної ради Поліна Алдошина.
Довідково:
В рамках першої хвилі благодійного проєкту «Важливий кожен» фонди роздадуть 20 тисяч продуктових наборів для категорії населення віком 70+, що проживає на Житомирщині. Допомога буде передана 55 сільським, селищним та міським радам у Коростенському, Житомирському, Звягельському та Бердичівському районах.
«Всі наші думки – з захисниками. І вся наша допомога та зусилля покладенні для їх підтримки та перемоги українського війська. Але в ці складні часи ми не повинні забувати про наших ближніх. Бо сила українців – у єдності. Після 24 лютого це побачив весь світ. Нашим обов’язком є турбота про тих, хто цього потребує. І цей проект – це повага та шана до старшого покоління», — зазначив Арсеній Пушкаренко.
Продуктові набори для зазначеної категорії осіб (самотні 70+), які проживають у старостинських округах, будуть адресно доставлені старостами округів.