Днями КНП Центр первинної-медико-санітарної допомоги Ємільчинської селищної ради за кошти міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ та за підтримки Міністерства охорони здоров’я, голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, Житомирської громадської організації «IN TOUCH UKRAINE FOUDATION» та Ємільчинської селищної ради в особах заступників селищного голови Володимира Євтуха та Ольги Онищук отримав автомобіль SUZUKI у межах програми домашніх візитів «Турбота з народження вдома». Також отримано чотири портативні педіатричні набори патронажної медсестри для здійснення домашніх візитів.
Це спільна програма Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ, що передбачає впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів лікарів-педіатрів та патронажних медсестер для покращення надання медико-соціальної допомоги родинам із дітьми від народження до 3 років на первинній ланці.
Дана Програма вже впроваджується у пілотному режимі ще в семи громадах Житомирської області, а також у Донецькій та Кіровоградській областях.
КНП «Центр первинної-медико-санітарної допомоги” бере участь у проекті USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що дасть змогу придбати медичну техніку, меблі та інше обладнання для якісного надання медичної допомоги на первинному рівні.