Запрошуємо усіх активних громадян, представників бізнесу, громадських організацій, взяти участь у розробці проєкту Програми економічного та соціального розвитку територіальної громади Ємільчинської селищної ради на 2024 рік

 

Шановні жителі Ємільчинської територіальної громади, поділіться своїм баченням розвитку громади!

З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку громади, на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Ємільчинською селищною радою та її виконавчими органами розпочато розробку проєкту Програми економічного та соціального розвитку Ємільчинської селищної ради  на 2024 рік.

На основі наявних проблем та оцінки стану економічного і соціального розвитку громади у Програмі визначаються пріоритети соціально-економічного розвитку на 2024 рік, будуть встановлені завдання та розроблено конкретні заходи щодо реалізації пріоритетів розвитку громади.

Просимо надати пропозиції щодо заходів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку громади в наступному році. Це можуть бути питання у будь-якій сфері: освіта, охорона здоров’я, культура, економіка, інфраструктура, благоустрій. Головне – щоб надана пропозиція чи проєкт були в межах повноважень селищної ради, чітко та конкретно сформульовані.

Пропозиції просимо надавати до відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту, комунальної власності Ємільчинської селищної ради за адресою: смт Ємільчине, вул. Соборна, буд. 18А, кабінет 203 або електронною поштою: ekonom.emrada@gmail.com , за формою, що додається:

п/п Контактні дані особи, що надає пропозицію (П.І.Б./назва юр.особи, телефон) Зміст пропозиції Потреба в коштах на реалізацію заходу (джерела фінансування) Очікувана ефективність від впровадження пропозиції, реалізації заходу

 

Пропозиції приймаються до 20 листопада 2023 року. Ваші пропозиції будуть опрацьовані відділом економічного розвитку, інвестицій, транспорту, комунальної власності Ємільчинської селищної ради, робочою групою з підготовки проекту Програми економічного та соціального розвитку Ємільчинської селищної ради та передані на розгляд виконавчого комітету селищної ради.

Ваша думка і Ваші пропозиції дуже цінні для нас!