Молодь – це майбутнє нашої України.
Тож створення молодіжних рад по всій країні, зокрема, і в Ємільчинській ТГ, як представницького органу молоді для реалізації молодіжних питань у нашій громаді, є необхідністю.
Так, про важливість формування та діяльності молодіжної ради при відділі освіти селищний голова Сергій Волощук неодноразово наголошував ще з минулої осені.
І ось нарешті маємо результат!
В першій декаді 2024-го інструмент молодіжного голосу сформовано!
Сьогодні представники активної учнівської молоді відвідали селищну раду з метою ознайомлення з роботою селищного голови Сергія Волощука, відділів та окремих структурних підрозділів.
Під час неформального спілкування у форматі “питання-відповідь” наша смілива, вільна, розумна й упевнена памолодь поставила селищному голові ряд питань (від хобі – до освітньої реформи), а також презентувала власне бачення ролі молодіжної ради в житті громади та співпраці з місцевим самоврядуванням.
Результатом зустрічі стали рішення про активізацію процесу реєстрації ради, як громадської організації, створення молодіжних осередків у кожному закладі освіти, а також визначено алгоритми дій для реалізації молодіжних проектів.