Четвертий, обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» завершився, залишивши за собою слід вражаючих емоцій та незабутніх моментів. Учні Звягельського району продемонстрували вражаючі досягнення –  пишаємось кожним їхнім кроком.
Змагання з волейболу підкреслили високий рівень підготовки юнаків Ємільчинського ліцею №2, які здобули важливе друге місце, а дівчата з цього ж закладу продемонстрували свою силу, посівши гідне третє місце.
Енергія та вміння команди ліцею №10 міста Звягель на футзалі принесли їм заслужене третє місце, підкреслюючи важливість командної співпраці та дотримання стратегії.
Лідерство у змаганнях з черлідингу належить Ліцею №11 Звягель, які вразили глядачів своєю енергією та вмінням творити неповторну атмосферу.
Баскетбольна боротьба також не залишила байдужими: хлопці з 11 ліцею міста Звягель зайняли четверте місце, демонструючи витримку та наполегливість, а дівчата з Першотравенського ліцею відзначилися на четвертій позиції, показавши свою впевненість та майстерність у грі.
У змаганнях зі спортивного орієнтування трійку лідерів замкнув Звягельський ліцей №6, підкреслюючи важливість не лише фізичної, а й інтелектуальної підготовки.
Вітаємо всіх учасників з вражаючими досягненнями та віримо у подальший успіх у спорті та житті!