Товариство з обмеженою відповідальністю «МАРКОЛ», код ЄДРПОУ 32183603, адреса: Україна, 11742, Житомирська область, Звягельський район, село Наталівка, вул.Промислова, будинок 13 інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля. А саме: продовження видобування піску на території Карпилівського родовища шляхом приєднання до існуючого кар’єру площею 5,8015 га земельної ділянки лісогосподарського призначення площею 3,8942 га. Цільове призначення земельної ділянки, що приєднується – (09.01) ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, форма власності – комунальна. Земельна ділянка знаходиться в постійному користуванні ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК», примикає до діючого Карпилівського родовища піску та знаходиться в межах ліцензійної площі 14 га та діючого гірничого відводу 17,1 га. Ділянка приєднується незалісненою. Суцільні рубки лісових насаджень здійснюються постійним землекористувачем в рамках головного лісокористування в межах розрахункової лісосіки на

Територіальні громади, які можуть зазнати впливу планованої діяльності: Чижівська сільська територіальна громада, Ємільчинська селищна територіальна громада.

На даний час проводиться громадське обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. Громадськість має право надати зауваження і пропозиції до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. Надаючи такі зауваженні і пропозиції, вкажіть реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (7641).

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, 10014, м. Житомир вул. Театральна, 17/20, pryroda@eprdep.zht.gov.ua, (0412) 47-25-36, Семенюк Микола Миколайович

Детально ознайомитися із Повідомленням про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, можна на дошках оголошень селищної ради за адресами вул. Соборна, 18-А, вул. Соборна, 51 та вул. Військова, 10, а також за посиланням:

https://emrada.gov.ua/wp-content/uploads/2024/04/povidomlennya_ovd-12.pdf