Інформаційне повідомлення

про продаж на електронному аукціоні з умовами

об’єкта малої приватизації, розташованого за адресою

11201, Житомирська обл., Звягельський р-н., селище Ємільчине, вул. 1 Травня,

що є комунальною власністю Ємільчинської селищної територіальної громади

 

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

об’єкт малої приватизації – продаж будівельних матеріалів незавершеного будівництва середньої школи №2, за умови його демонтажу та розбирання на будівельні матеріали силами та за власні кошти потенційних покупців.

адреса об’єкта: 11201, Житомирська обл., Звягельський р-н., селище Ємільчине, вул. 1 Травня;

відомості про об’єкт: до складу об’єкта входять: триповерхова нежитлова будівля ( третій поверх знаходиться в недобудованому стані), загальною площею 8789,0 кв.м., площа забудови становить 1950,00 кв.м.

Об’єкт є аварійним, непридатним для використання за цільовим призначенням, повністю втратив свою економічну цінність, наявні пошкодження несучих та огороджувальних конструкцій, ступінь та характер яких свідчить про небезпеку аварійного обвалення об’єкта, що підтверджується звітом про проведення технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж на відповідність державним стандартам, будівельним нормам і правилам. Об’єкт підлягає демонтажу і розбиранню на будівельні матеріали. Об’єкт має наступну характеристику: ступінь готовності об’єкта 25%; фундамент – фундаментні залізобетонні блоки, несучі конструкції – цегла, перегородки – цегляні, перекриття – багатопустотні залізобетонні плити. Будівельні конструкції перебувають в незадовільному стані. Покрівельний матеріал відсутній. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення не виконувалось, не підключений до інженерних мереж, інженерне обладнання відсутнє.

Найменування особи організатора аукціону: Ємільчинська селищна рада Житомирської області, адреса 11201, Житомирська обл., Звягельський р-н., селище Ємільчине, вул. Соборна, буд. 18-А, адреса веб-сайту:  https://emrada.gov.ua/

Балансоутримувач: Ємільчинська селищна рада Житомирської області, адреса 11201, Житомирська обл., Звягельський р-н., селище Ємільчине, вул. Соборна, буд. 18-А, адреса веб-сайту:  https://emrada.gov.ua/

Форма власності: комунальна.

Спосіб продажу об’єкта приватизації – аукціон з умовами.

Приватизація Об’єкта приватизації здійснюється відповідно до вимог Законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432.

Дата проведення аукціону 15 серпня 2024 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Покупець Об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків. Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для:

Аукціону з умовами – 830 385,00грн.

Аукціону зі зниженням стартової ціни – 415 192,50 грн.

Аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни і подальшого подання цінових пропозицій – 415192,50 грн.

Розмір гарантійного внеску (20% від стартової ціни) для:

Аукціону з умовами – 166 077,00 грн.

Аукціону зі зниженням стартової ціни – 83 038,50 грн.

Аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни і подальшого подання цінових пропозицій – 83 038,50 грн.

Розмір реєстраційного внеску (оплата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 1420 грн., що становить 0.2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

 

Мінімальний крок аукціону – 1% від стартової ціни об’єкта приватизації:

Аукціону з умовами – 8 303,85  грн.

Аукціону зі зниженням стартової ціни – 4 151,93 грн.

Аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни і подальшого подання цінових пропозицій – 4 151,93 грн. Кількість кроків – 2.

 

Додаткові умови продажу:

– здійснити демонтаж та розбирання об’єкта на будівельні матеріали своїми силами та за власні кошти;

– забезпечити дотримання правил безпеки при демонтажу об’єкта малої приватизації;

– після здійснення демонтажу об’єкта провести благоустрій земельної ділянки (місця розташування), а саме видалити залишки будівельних матеріалів та будівельного сміття з земельної ділянки;

– виконати роботи по демонтажу будівельних матеріалів та благоустрою земельної ділянки  протягом 1 (одного) року від дати укладання договору купівлі-продажу;

– здійснити вивіз будівельного сміття до встановленого КП «Благоустрій» Ємільчинської селищної ради місця.

Покупець бере на себе витрати пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта приватизації.

 

Додаткова інформація:

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного (за вирахуванням плати за участь в електронному аукціоні) та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

 

Реквізити рахунку  для перерахування оператором реєстраційних внесків:

Одержувач: ГУК у Житомирській обл/ТГ смт.Ємільчине/24060300

Код ЄДРПОУ: 37976485

Назва банку: Казначейство України (ЕАП)

Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA168999980314060544000006757

Призначення платежу: Інші надходження

 

Реквізити рахунку для перерахування оператором залишку гарантійного внеску (після вирахування винагороди оператора) та переможцем аукціону за придбаний об’єкт:

Одержувач: ГУК у Житомирській обл/ТГ смт.Ємільчине/31030000

Код ЄДРПОУ: 37976485

Назва банку: Казначейство України (ЕАП)

Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA 488999980314191905000006757

Призначення платежу: обов’язково вказувати за що, та за який об’єкт перераховуються кошти.

 

Час і місце проведення огляду об’єкта:

У робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 13:00 до 14:00) за місцезнаходженням об’єкта за адресою 11201, Житомирська обл., Звягельський р-н., селище Ємільчине, вул. 1 Травня;

контактна особа: Євтух Володимир Петрович, тел. 0973554355

 

Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Умови продажу об’єкта приватизації затверджені рішенням Ємільчинської

селищної ради від 17 липня 2024 року № 3418 «Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації, умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності селищної ради».

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації в електронній торговій системі RAS001-UA-20240521-55089.

Період між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5 робочих днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта.

 

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» (адміністратор). Єдине посилання на вебсторінку https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 на якій є посилання на вебсторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.

 

Секретар ради                                                                            Інна ОСТАПЧУК