У відповідності до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції»,  Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року №830/21, з метою розроблення та впровадження інструментів доброчесності в діяльності Ємільчинської селищної ради, виконавчим комітетом Ємільчинської селищної ради прийняте рішення від 09.08.2024р. №171  «Про оцінювання корупційних ризиків у діяльності Ємільчинської селищної  ради», згідно якого створюється робоча групу з оцінювання корупційних ризиків у селищній  раді.

Мета діяльності даної робочої групи – підготовка проєкту Антикорупційної програми Ємільчинської селищної ради.

Згідно Положення про робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у Ємільчинській селищній  раді до її складу включаються посадові особи селищної ради та представники громадськості.

Представники громадськості можуть подати кандидатури до складу робочої групи шляхом надсилання пропозицій (вказавши прізвище, ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти)  на електронну адресу Ємільчинської селищної ради emrada@emrada.gov.ua  протягом 10 днів з дня розміщення оголошення.

Телефон для довідок  0977044038.