Громадське обговорення у формі електронної консультації проєкту Програми інвентаризації  земель та розроблення землевпорядної  документації Ємільчинської селищної  територіальної громади на 2024-2028 роки у відповідності до рішення виконавчого комітету Ємільчинської селищної ради від 14.12.2022 року №162 “Про затвердження Положення про публічні електронні консультації  з громадськістю з питань, віднесених до компетенції  органів місцевого самоврядування в Ємільчинській територіальній громаді“.

Організатор обговорення: Ємільчинська селищна рада Житомирської області.

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації оприлюднюється на офіційному веб-сайті Ємільчинської селищної ради в розділі «Новини»   https://emrada.gov.ua/    та в розділі «Громадська участь  https://emrada.gov.ua/?page_id=495 .

Пропозиції та зауваження приймаються на порталі E-DEM в розділі консультації з громадськістю за посиланням  https://consult.e-dem.ua/npas/432  .

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: відділ земельних ресурсів Ємільчинської селищної ради Житомирської області (вул. Соборна, 18-А, селище Ємільчине, Звягельський район,  електронна пошта emradazem15@ukr.net, тел. +38 098 025 33 07).