Громадське обговорення у формі електронної консультації проєкту Програми підтримки малого і середнього підприємництва в Ємільчинській селищній територіальній громаді на 2024-2028 роки» проводиться  у відповідності до рішення виконавчого комітету Ємільчинської селищної ради від 14.12.2022 року №162 «Про затвердження Положення про публічні електронні консультації  з громадськістю з питань, віднесених до компетенції  органів місцевого самоврядування в Ємільчинській територіальній громаді».

           Організатор обговорення: відділ економічного розвитку, інвестицій, транспорту, комунальної власності Ємільчинської селищної ради Житомирської області.

          Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації оприлюднюється на офіційному веб-сайті Ємільчинської селищної ради в розділі «Новини»  https://emrada.gov.ua/  та в розділі «Громадська участь»  https://emrada.gov.ua/?page_id=495 .

           Пропозиції та зауваження приймаються на порталі E-DEM в розділі консультації з громадськістю за посиланням  https://consult.e-dem.ua/1821755100.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

Відділ економічного розвитку, інвестицій, транспорту, комунальної власності  Ємільчинської селищної ради (селище Ємільчине, вул. Соборна, 18А, електронна пошта  econ@emrada.gov.ua тел.(04149) 2-12-10)