15 березня відбулась зініційована селищним головою Сергієм Волощуком зустріч із медведівською громадою та жителями с. Сергіївка.
Головним питанням для обговорення у Медведеві була, звичайно ж, дорога до Ємільчиного, по якій здійстнюється підвіз учнів до ємільчинських навчальних закладів.
Одна з проблем для повноцінного ремонту зазначеного шляху це те, що він фактично поділений на дві частини: половина його обласного значення, інша – місцевого.
Попри численні звернення селищної ради в область щодо поточного ремонту нашої дороги, там пріорітет надають автошляхам, по яким здійснюються пасажироперевезення.
Щодо своєчасного грейдування – цьому на заваді стають опади, оскільки дорожнє покриття вирівнюється лише в сухому стані.
Завершився схід села спільним рішенням про колективне звернення жителів та вкотре селищної ради до Віталія Бунечка щодо поточного ремонту дороги Ємільчине-Медведеве.
А до грейдування шляху селищна рада приступить відразу після того, як покриття підсохне.
У Сергіївці Сергій Волощук зустрівся із керівництвом молочного кооперативу “Агро Мілка-2020” Олегом Боровиком і Любов`ю Кур`ятою та обговорили плани подальшого розвитку спілки, як то збільшення поголів`я, впорядкування пасовищ тощо.