28 березня відбулось засідання виконавчого комітету, в ході якого були прийняті рішення по 19 питанням порядку денного.
Так, начальниця фінансового відділу Інна Кириленко доповіла про заходи щодо забезпечення надходжень до бюджету Ємільчинської селищної територіальної громади, ефективне використання бюджетних коштів та Бюджетний регламент.
Також прозвітували про стан організації роботи щодо забезпечення нормальних умов для проживання жителів населених пунктів старостинських округів старости Руднє-Іванівського, Березниківського і Степанівського старостинських округів.
Члени виконкому затвердили Ємільчинську селищну субланку Звягельської районної ланки Житомирської обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, весняну акцію з благоустрою території населених пунктів селищної громади «За чисте довкілля» у 2023 році, виділення коштів на лікування ветерану війни тощо (всі рішення – на офіційному сайті селищної ради).
По завершенню виконкому селищний голова Сергій Волощук провів нараду зі старостами щодо організації весняних прибирань на території населених пунктів округів, комунікацію з населенням особливо в частині роз`яснень про важливість укладання угод власників паїв із агровиробниками, оскільки з 1 липня кожен власник земельного паю повинен буде сплатити державі податок за нього (за наявності офіційної угоди за пай сплачуватиме аграрій) і т. д.