4 квітня відбулась розширена нарада за участі начальників відділів, структурних підрозділів та керівників комунальних підприємств, яку провів селищний голова Сергій Волощук.
У ході наради керівники інформували про нагальні й проблемні питання в роботі відділів та головні напрямки роботи в забезпеченні життєдіяльності громади.
Так, начальниця фінансового відділу Інна Кириленко ознайомила присутніх із програмно-цільовим методом у бюджетному процесі, який дає можливість проводити аналіз використання бюджетних коштів та приймати управлінські рішення.
Також були озвучені питання з діяльності інклюзивно-ресурсного центру та ЦПМСД (зокрема, про стан захворюваності жителів громади на коронавірусну інфекцію.
Керівниця віддділу соціальних послуг Лариса Афанасьєва поінформувала про нові функції відділу (запровадження реєстру надавачів та отримувачів соцпослуг) та результати конкурсу та подальше заключення договорів по пільговому медичному забезпеченню громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС тощо.
Під час наради були заслухані питання з освітньої сфери, роботи центру надання соціальних послуг, стан розрахунків за житлово-комунальні послуги фізичними та юридичними особами, заходи з весняного благоустрою на території громади тощо.