27 грудня відбулась робоча зустріч селищного голови Сергія Волощука зі старостами й активістами старостинських округів, представниками закладів освіти та керівницею об’єднання волонтерів Ємільчинщини “Оберіг” Наталією Дубицькою.
Головним питанням до обговорення мало бути про волонтерські ініціативи на місцях. Втім, у ході спілкування були підняті й інші важливі теми.
Так, знову йшлося про не чищені під час снігопадів дороги в округах, відсутність вуличного освітлення та низький рівень допомоги місцевої влади нашим Захисникам.
По кожній озвученій проблемі селищний голова Сергій Волощук надав вичерпні роз’яснення.
Наталія Дубицься (“Оберіг”) розповіла про деталі роботи єдиної офіційної в громаді волонтерської організації та запропонувала волонтерським осередкам, що діють в округах участь у спільних проектах.
Заступник селищного голови Володимир Євтух принагідно закликав активістів долучатись до кампанії ГО «Антикорупційний штаб» (наш допис від 21 грудня), а заступниця селищного голови з гуманітарних питань та очільниця ветеранського хабу Ольга Онищук закцентувала на необхідності особливого контролю старост за станом вільного в округах житла, де в разі потреби будуть розміщені внутрішньо переміщені особи.