Шановні жителі Ємільчинської селищної територіальної громади!
Відповідно до п.1,2 ч.2 ст.17 ЗУ «Про благоустрій населених пунктів» та п.2 Додатку до п.1 розділ VIІ, п.2 розділ Х Правила благоустрою територій населених пунктів Ємільчинської селищної територіальної громади, встановлених рішенням Ємільчинської селищної ради від 23.08.2023р. №2794, просимо Вас, як власників або користувачів присадибних ділянок, до 24 травня здійснити прибирання прилеглої території, а саме – від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.
Заходи, які необхідно виконати в цей термін та в подальшому проводити на регулярній основі:
– постійне прибирання сміття, побутових відходів, будівельних матеріалів, дров, бруду, опалого листя, снігу;
– регулярне знищення бур’янів, викошування трави заввишки більше ніж 10 см, видалення сухостійних дерев та чагарників, видалення сухого та пошкодженого гілля.
Слід зазначити, що за порушення цих Правил складається протокол про адміністративне правопорушення, що передбачене чинним законодавством України, та згідно зі ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення
накладається штраф на громадян від 20 (двадцяти) до 80 (вісімдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн).
Давайте спільними зусиллями будемо робити наше селище чистим, охайним і затишним!
З повагою КП «Благоустрій»