В умовах війни забезпечення прозорості та підзвітності тендерних закупівель стає ще більш актуальним та важливим завданням. Робоча група «Прозорість і підзвітність» Звягельського району продовжує свою діяльність, забезпечуючи контроль та моніторинг за проведенням закупівель, що є ключовим елементом у боротьбі з корупцією та неефективним використанням бюджетних коштів.

     За результатами останньої проведеної моніторингової роботи  було визначено, що в період з 01 червня по 03 липня 2024 року на території Звягельського району було оголошено 14 тендерних закупівель у різних сферах. Важливість такої діяльності важко переоцінити, особливо в умовах, коли кожна копійка бюджетних коштів має бути використана максимально ефективно та з користю для громади.

     Сфери, у яких були оголошені закупівлі, охоплюють різні аспекти життєдіяльності району, включаючи інфраструктуру, охорону здоров’я, освіту тощо.  Усі закупівлі проведені на законодавчому рівні, обґрунтовані та підтверджені необхідними документами.

    Робоча група продовжує аналізувати необхідність тендерних закупівель, чим забезпечує доцільність використання бюджетних коштів в умовах війни.