Ємільчинська селищна рада Житомирської області запрошує на роботу на посаду головного спеціаліста з питань діяльності селищної ради у сфері цивільного захисту, спрямованої на захист населення від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, забезпечення техногенної та пожежної безпеки.

Особа призначається на посаду по строковому трудовому договору (тобто до призначення на цю посаду переможця конкурсу, що відбудеться не пізніше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану), на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність громадянства України, вищої освіти не нижче ступеня бакалавра, вільного володіння державною мовою, а також за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідної декларації  за минулий рік. Вимог до стажу роботи немає.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, тощо Ви можете отримати за телефоном 0977044038 або під час особистого прийому в приміщенні селищної ради за адресою: селище Ємільчине, вул. Соборна, 18-а, кабінет 204 щоденно, крім вихідних, з 8.30 до 17.00.