Протягом 2024 року Ємільчинська селищна рада разом із 20 територіальними громадами України брала участь у проєкті “Бюджетна партисипація”, який реалізовувався Громадянським партнерством “За відкриті місцеві бюджети” за підтримки Проєкту USAID ГОВЕРЛА.
Фахівці селищної ради за участі громадськості пройшли відповідне навчання, розробили та презентували брошуру “Бюджет для громадян”.
Також було розроблено та затверджено кілька нормативних документів, які регламентують можливості для жителів Ємільчинської громади більше дізнаватися про місцевий бюджет, його доходи та витрати тощо.
В рамках завершення цього проєкту заступник селищного голови Володимир Євтух та начальник фінансового відділу Інна Кириленко взяли участь у форумі “Бюджетна партисипація в громадах”.
За результатами участі у цьому проєкті Ємільчинська громада отримала відзнаку як така, що досягла найбільшого прогресу в стандартах відкритості бюджетного процесу.
За нагоди закликаємо жителів подавати пропозиції до проєкту бюджету громади на 2025 рік за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdyMmwGj0Iifu…/viewform